Praktisera på Grand Agency

Vi söker en praktikant som är intresserad av bok- och filmbranschen och som vill få en inblick i en agentverksamhet när den är som allra bäst.

Som praktikant på Grand Agency får du prova på varierande arbetsuppgifter, till exempel att läsa och sammanfatta manus, skriva presentations- och säljtexter, översätta kortare texter (sv/eng), uppdatera och förbättra hemsidan, uppdatera sociala medier och hantera andra kontorsuppgifter.

På Grand Agency styrs allt av författarnas bästa. Det kräver strategiskt tänkande, tålamod, hög affärsetik, schysta värderingar och långsiktigt hållbara relationer med alla olika intressenter. Och om du tror att det där bara är tomma ord, typiska för en platsannons, lovar vi att bevisa motsatsen. Vi är Grand Agency och vi tar vårt uppdrag på största möjliga allvar.

Vi söker dig som är nyfiken, bekväm med förändring och gillar att timmarna går fort när dagarna är krävande, kul och utvecklande. Positionen som praktikant gäller för en period under första halvåret 2023. Tid och omfattning avgörs av dina behov i förhållande till utbildning och annat.

Låter det intressant?

Hör av dig med intresseanmälan, cv och annat av intresse. Mejla till lena@grandagency.se.