Are you the junior agent we are looking for?

Grand Agency söker en junior agent

På litteratur- och filmagenturen Grand Agency är det alltid full fart. Vårt jobb är att ge våra författare bästa möjliga förutsättningar att nå ut med sina berättelser i Sverige och världen. Agenturen är byggd av energi, kreativitet, sakkunskap, oberoende och driven affärsmässighet.

Som junior agent kommer du att delta som assisterande agent i försäljningsarbetet, från läsning av manus och framtagning av presentationsmaterial till genomförande av försäljningskampanjer och förhandlingar.

Rättighetsförsäljning tar aldrig slut, så det finns alltid nya idéer att kläcka och nya marknader att erövra. Vårt arbetsfält är hela världen och kontaktytorna många.  Förutom att underhålla nätverken med rätt info ingår det i jobbet att hålla webb och sociala medier uppdaterade. Så småningom hoppas vi att du vill och har förmågan att bli senior agent.

För det här krävs att du älskar berättelser och att läsa, att du kan växla snabbt mellan varierande arbetsuppgifter, att du tycker om att ha kontakt med många människor, att du har sinne för affärer och kan hantera oväntade situationer med gott humör och konstruktiva lösningar.

Du måste kunna tala och skriva riktigt bra engelska samt hantera Officeprogrammen. Sannolikt har du en akademisk utbildning. Har vi tur kan du även WordPress och/eller InDesign.

Heltid med provanställning. Hör av dig till Lena Stjernström om du vill veta mer, tfn 0709-96 98 89. Sista ansökningsdag är 22 oktober. Mejla ansökan med cv och introduktionsbrev med eventuella löneanspråk till lena@grandagency.se.